MENÜ

Yeniden Refah Partisi’nden ‘yerel Seçim’ Açıklaması

Yayınlanma Tarihi : 09.09.2023 01:22 Bu haber 219 defa okundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor; Partisinin yerel seçimlere; 81 il 973 ilçe ve 394 beldede kendi logosu ve adayları ile gireceğini, aday adaylığı başvurusunda bulunacak 30 yaş altı gençlerden, yüzde 40 engelli vatandaşlardan ve depremzedelerden özel katkı payı alınmayacağını söyledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yeniden Refah Partisi’nden ‘yerel Seçim’ Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, partisinin Genel merkezinden düzenlediği basın toplantısında 31 Mart 2024’te yapılacak Yerel Seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘Milli Görüş belediyeciliği ihtiyaç değil hayati zarurettir’

Milli Görüş’ün 1994 yılından itibaren devraldığı belediyeler ile efsane hizmetlere imza attığını hatırlatan Zor, şöyle konuştu;

“Çarpık ve çürük betonlaşma, tıkanan ulaşım, hayat pahalılığı, çevreye duyarsızlık, kültürel çoraklık, sosyal bozulma arasında bunalım geçiren insanlarımızın, Yeniden Refah Belediyeciliğine olan ihtiyacı, zaruret ölçüsünde hayati bir meseledir. İnsan, yaşam, mekân uyumunu merkeze alan bir anlayışla halkımıza yakın, dürüst, vizyoner, çalışkan belediyecilik tarzımızı, 1994’de yönetimini devraldığımız belediyelerde göstermiştik. Bizden önce belediyecilik deyince akla; çöp, çamur, çukur, imarı problemli, çevre düzenlemesi yapılmayan yaşam alanları, trafiği kilitlenmiş yollar, alt yapısı olmayan yerleşim yerleri ve borç batağında olan belediyeler gelmekteydi. Bizler bu belediyeleri kazanınca adeta belediyecilikte devrim yaşandı. Alt yapı başta olmak üzere çevre düzenlemeleri, çöp, çamur, çukur sorunlarının giderilmesi, ulaşımda tramvay ve metroların yapılması, sosyal yaşamda huzurevleri, aşevleri  ve misafirhanelerin yapılması, mahallelerde çok amaçlı salonların yapılması, belediyelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak küçük/orta boy işletmelerin kurulması, cenaze nakil araçlarının hizmete alınması ve taziye çadırlarının kurulması, öğrencilere burs verilmesi vb. nitelikte pek çok hizmetin insanımızla buluşturulması milletimizde aşırı bir memnuniyet oluşturmuştur.”

Milletimiz efsane Milli Görüş belediyeciliğine tekrar kavuşacak!

Türkiye’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra tekrar Yeniden Refah Partisi ile huzur, barış, adaleti ve refahı yaşayacağını belirten Zor, “Belediyemizin imkanlarını adil yönetim, adil paylaşım ve bölüşümle tüm insanımızın hizmetine açacağız. Tarihi ve doğal çevreyi koruyacağız.  Şeffaflık ve erişilebilirliği önceleyeceğiz. Mahalle problemlerinin yerinde çözümü için mahalle toplantıları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi seçime kendi adayları ile girecek!

Zor, yerel seçimlerde bütün il, ilçe ve mahalli idarelerde kendi adaylarını çıkartarak, kendi amblem ve logoları ile seçime gireceklerini kaydederek şöyle devam etti:  

“Bütün teşkilatlarımız seçime hazırdır. Büyükşehirler başta olmak üzere 81 il 973 ilçe 394 beldede Yeniden Refah Partimiz kendi logo ve adaylarıyla seçime girecektir.  Bugün itibariyle illerimize Mahalli İdareler Seçim İşleri ile ilgili genelgemizi gönderiyoruz. Üyelerimizin yarıdan fazlasının genç olduğu partimizde; 30 yaş altı gençlerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yüzde 40 ve üzeri engelli olan vatandaşlarımızdan aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Deprem ve sel mağdurlarından aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Şehit ve gazi yakını ve gazilerimizden aday adaylığı başvurusu için özel katkı payı alınmayacaktır. Yerel seçimlerde Milli Görüş destanını bir kez daha yazacağız.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol