MENÜ

HAYIRLI OLSUN MAĞARACIK

Yayınlanma Tarihi : 08.06.2024 08:27 Bu haber 42 defa okundu

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mağaracık Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bozuk ve deforme olmuş parkenin söküm çalışmalarının ardından parke kaplama çalışmaları gerçekleştirildi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
HAYIRLI OLSUN MAĞARACIK

Çamur ve çukurlarla dolu yolda hızlıca parke söküm ve zemin düzenleme çalışmalarını gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri, çok kısa bir zamana yolu yeni yüzüne kavuşturarak vatandaşların hizmetine sundu.

Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ İlçemizin yol sorununa çözüm üretmek ve ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için tüm ekiplerimizle yoğun mesaimizi sürdürüyoruz.

Mağaracık Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bozuk ve deforme olmuş parkenin söküm çalışmalarının ardından parke kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Başta Mağaracık Mahallemiz olmak üzere tüm Samandağımıza hayırlı olsun.  

42 mahallemize eşit hizmet götürmek ve mahallelerimizin sorunlarını tespit ederek kalıcı çözümler üretmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerine yer verildi.  

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol