MENÜ

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR.

Yayınlanma Tarihi : 26.06.2024 08:18 Bu haber 3369 defa okundu

Tayvan Kültür merkezi 1 Temmuz itibarıyla ilkokul 1 . sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için "spor", "görsel sanatlar"," ve "bilişim" olmak üzere 4 alanda ücretsiz yaz  kursları  açacak.

Paylaş Paylaş Paylaş
TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR.

Yaz kurslarının  yanında ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için akademik derslere yönelik  ise ingilizce ve  destekleme ve yetiştirme kursları verilecek.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR.

Ortaokul ve ortaöğretim. Kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacak.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR.

Kurslar, 1 Temmuz'da başlatılıp  Ağustos'ta tamamlanacak.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ YAZ KURSLARI AÇIYOR.

Yaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftada  2 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılan kurslar,  her saat  başı olarak talep üzerine haftada  7 gün planlanacak, öğrencilere farklı seçenekler

kursları "spor", "görsel sanatlar", " ve "bilişim" olmak üzere bu dalda"spor" alanını seçecek öğrencilere, basketbol,futbol, yüzme, voleybol, hentbol, masa tenisi, , satranç tercihleri sunulacak.

"Görsel sanatlar" alanında ise resim, , hat sanatı Tayvan kültür

merkezlerinde açılacak. Kurslara devam eden öğrenci ve kursiyerden kurs ücreti alınmayacak.

Kurslar, 1 Temmuz'da başlatılıp 29 Ağustos'ta tamamlanacak.

Yaz döneminde ortaokul 8. ve lise 11-12. sınıf öğrencileri için de ayrıca akademik derslere yönelik destekleme yetiştirme kursları verilecek. Yaz döneminde bir dersten haftada 6 saat destekleme ve yetiştirme kursu açılabilecek.

Yaz okulu kapsamında açılan kurslar,  her saat  başı talep üzerine haftada  7 gün planlanacak.

Bir dersten günlük 2 saatten fazla planlama yapılamayacak. Kursların süresi, 4 haftadan az, 8 haftadan fazla olmayacak.

Yaz  kurslarında  öğrencilere farklı seçenekler sunulacak

Yaz okulu kapsamında, 2. sınıftan itibaren tüm sınıf kademelerinde öğrenim gören öğrenciler,  her alanda ders seçebilecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol