MENÜ

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ CANLI YAYIN STÜDYOSU KURDU.

Yayınlanma Tarihi : 27.01.2024 12:30 Bu haber 493 defa okundu

Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde bulunan Tayvan Kültür  Merkezi bir ilke daha imza attı. 

Paylaş Paylaş Paylaş
TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  CANLI YAYIN STÜDYOSU  KURDU.

Kültür Merkezi kapsamında Canlı yayın Stüdyosu kurdu.  TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  CANLI YAYIN STÜDYOSU  KURDU.

Bu konuyla ilgili açıklama yapan, Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü PR. DR.CHİU CHEN YU: "Tamamı  Tayvan Halkı tarafından karşılanan stüdyo, haber ajansımızın yeni bir vizyonla görsel ve işitsel üretimini artıracak önemli bir gelişmedir.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  CANLI YAYIN STÜDYOSU  KURDU.

"Stüdyo, gösteri ve kurgu salonu olmak üzere üç bileşenden oluşan canlı yayın stüdyosu, en son teknolojilere göre kuruldu ve donatıldı. TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  CANLI YAYIN STÜDYOSU  KURDU.

Büyük özveriyle  kurulan stüdyo için, büyük çaba harcadı.TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ  CANLI YAYIN STÜDYOSU  KURDU.

Uluslararası işbirliği çerçevesinde geleceğe yönelik farklı birçok projeyi daha hayata geçireceğimizi umuyorum. Hedefimiz  Reyhanlı medyasını güçlendirmek."

Reyhan Kaymakamlığı ve Reyhanlı Belediyesinin  işbirliklerine de dikkati çeken Merkezimizin , mevcut işbirlikleri çerçevesinde ortak çalışmalarımız devam ediyor. Bölgesel ve küresel nüfuza sahip   Merkezimizde  işbirliğimizi geliştirerek devam edeceğiz. 

Özellikle iki tarafından üretilen içeriklerin paylaşımından dolayı çok memnunuz. Merkezimiz   Bünyesinde kurduğumuz  canlı yayın stüdyosunun kamuoyunun doğru ve etkili bir şekilde bilgiye erişmesine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. 

Türkiye ile olan kardeşlik ilişkisinden dolayı gururluyuz, işbirliğimizin gelecekte de devam etmesini umuyoruz., halkımızın doğru bilgiye ulaşabilmesindeki rolünden dolayı medyanın çok önemli bir sektör olduğunu  düşünüyoruz.

Türkiye ile Tayvan’ın medya alanında işbirliğinin ilk adımı olarak gördükleri projenin kurumsal kapasiteyi geliştirmesinin ilk aşaması olmasından dolayı büyük önem taşıdığını  düşünüyorum.

Merkezimizin medya alanındaki kurumsal altyapısına destek için böyle modern bir stüdyonun hazırlanması projesi fevkalade önemlidir. 

Önem verdiğimiz projeler arasında yer alan medya projelerinin, eğitim, ekipman desteği ve karşılıklı işbirlikleriyle çeşitlendirilerek devam etmesini istiyoruz. Dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol