MENÜ

ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Yayınlanma Tarihi : 15.06.2024 11:35 Bu haber 43 defa okundu

"10 MAHALLEDE YOL ONARIMI VE ASFALTLAMA YAPILDI"

Paylaş Paylaş Paylaş
ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor. 14 Haziran 2024 Cuma günü itibariyle Fen İşleri Müdürlüğü'ne verdiği özel talimatlarla, bir gün içinde ve aynı anda 10 farklı mahallede yol onarım ve asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Yol onarım ve asfalt yama dışında, ilçenin birçok yerinde orta refüj yenileme ve onarım çalışmaları da yaptıran Başkan Çelik, temizlik işleri ve Park Bahçe Müdürlüğü'ne verdiği özel talimatlarla ilçe genelinde yol süpürme, temizlik, çim biçme ve çevre temizliği çalışmaları yaptırdı. Ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kurban kesim yerlerinde gerekli çevre düzenlemelerini tamamladı.ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Diğer yandan, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de Başkan Çelik'in talimatları ile ilçe genelinde fırın, lokanta ve gıda satışı yapan iş yerlerinde denetim çalışmaları gerçekleştirdi. Hayvan pazarında da gerekli düzenleme ve denetim çalışmalarına devam ediliyor.ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

BAŞKAN ÇELİK, ÇALIŞIYOR, ÇALIŞTIRIYOR VE İŞLERİNİN BAŞINDA DENETLİYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, bayram öncesi tüm birimlerin çalışmalarını yerinde inceleyerek gerekli denetimleri bizzat kendisi yaptı. Yoğun tempoya rağmen vatandaşları ziyaret eden Başkan Çelik, halkının sorunlarını dinleyip, yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatarak hemşerilerinin desteğini ve duasını istedi.ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Yoğun çalışmalarının ardından açıklama yapan Başkan Çelik, şunları söyledi: "Allah'a hamdolsun ki, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirebiliyoruz. Bugün ilçemizin 10 mahallesinde aynı anda yol onarım ve asfalt yama çalışmaları yaparak birçok bölgede çukurları tamamen kapattık. Araç desteği sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk'e teşekkür ederim. Amacımız, Kurban Bayramı süresince hemşerilerimize rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamaktır. Bu hizmetlerimiz geçici çözümlerdir, bayram sonrasında kalıcı çözümler için gerekli çalışmaları başlatmayı hedefliyoruz. Hemşerilerimizin sabrı ve destekleri ile en kısa sürede ayağa kalkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiden idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum."ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Başkan Ömer Erdal Çelik'in bu hummalı çalışmaları, toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılandı.ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!ÖMER ERDAL ÇELİK DOLUDİZGİN ÇALIŞIYOR!

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol