MENÜ

YALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

Yayınlanma Tarihi : 16.02.2024 19:46 Bu haber 155 defa okundu

Yayladağı’na 3 yılda yaptığı katkı ile kalkınma dönemini başlatan Cumhur İttifakı Yayladağı Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçın, şahlanış dönemi için vatandaşlardan tam destek istedi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
YALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

İlçeye bağlı 47 mahallede adım atmadık yer bırakmayan Başkan Yalçın’ın son durağı Leylekli ve Yenice Mahalleleri oldu. AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının tam desteğiyle Cumhurun mührünü yeniden Yayladağı’na vurmaya 45gün kala ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Yalçın’ı mahallelerde vatandaşlar yoğun ilgiyle karşıladı.YALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

Başkan Yalçın, “Zafer Bismillah” diyerek çıktığı yolda Yayladağı’nın yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de AK Parti belediyeciliği ile taçlandırmayı hedefliyor.  YALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

Yayladağı’ndan yeni bir rekor oy çıkartma amacındaki Yalçın, vatandaşlarla buluşmasında 31 Mart seçimleri öncesinde ilçeye kazandırılan ve 5 yıllık periyotta kazandırılması hedeflenen projeleri aktardı.  YALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

3 YILDA 610 MİLYON TL’LİK HİZMETİ İLÇEMİZE KAZANDIRDIKYALÇIN: “CUMHURUN MÜHRÜNÜ YAYLADAĞI’NA VE HBB’YE VURACAĞIZ”

3 yıl gibi kısa sürede ilçeye 610 Milyon TL’lik devlet yatırımı yapıldığını kaydeden Yalçın, 3 yıla çok eser sığdırdık. Önümüzdeki dönemde de AK belediyecilik hizmetleriyle Yayladağı’mızı şahlandıracağız” dedi.  

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Yayladağı’mıza 3 yılda Huzurevi, çok amaçlı salon ve okullardan oluşan AKO yerleşkesini, Karamağara Dalış Akademisi, 106 metre serbest dalış rekorunu, Cem Eren Anadolu Lisesi’ni, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Müzesi, Devrent Sosyal Tesisleri’ni, meyve kurutma tesisini, kadın kooperatifini, Kültür Merkezi ve millet kütüphanesini, kültür mantarı tesisini, 17 km’lik Arslanyazı su hattını, 20.40 ton asfaltı, 9.035 metre sathi kaplamayı, 39.133 metrekare taş duvarı, 52 tandırı, çevre, peyzaj ve meydan güzelleştirmelerini, 247.957 metrekare kilit taşı parke yolu, Yayladağı’na doğalgaz getirdik. Üretken belediyeciliği hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol